Liesbeth Hoekstra

Liesbeth Hoekstra

Na 30 jaar als verpleegkundige binnen o.a. het algemeen ziekenhuis, de psychiatrische zorg en de intensieve- en terminale thuiszorg gewerkt te hebben, heb ik in 2019 met veel plezier en voldoening middels studie, de definitieve overstap naar PraktijkOndersteunder Huisarts Geestelijke GezondheidsZorg (afgekort POH-GGZ) gemaakt.
Sinds begin 2020 ben ik werkzaam als POH-GGZ binnen Huisartsenpraktijk Vathorst. Ik vind het belangrijk om laagdrempelig en onafhankelijk, positief verschil voor mensen te kunnen maken. Zo nodig hoop ik, bij wijze van spreken, katalysator te zijn.
Aansluiten is m.i. de sleutel tot goede, professionele zorg. Aansluiten door transparant en onafhankelijk te zijn, door te luisteren, door door te vragen, te reflecteren, met empathie te kijken en mee te denken en uiteraard ook door wetenschappelijk onderbouwde handvatten te gebruiken. Ik hou van de afwisseling. Geen mens en geen dag is hetzelfde!
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochters, vriend en vrienden. Ik hou ervan om dichtbij en ver weg, vele leuke en nieuwe dingen te ondernemen. Ik hou van fotograferen, (buiten) zwemmen, beelden maken, (vak)literatuur, reizen en nog veel meer.

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Arcanum

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag