Minke Mud

Minke Mud

Ruim 10 jaar geleden rondde ik mijn studie geneeskunde af. Hierna heb ik met veel plezier in een perifeer en een academisch ziekenhuis op de afdeling kindergeneeskunde gewerkt. Van daaruit ben ik begonnen als arts op de Poli Late Effecten Kindertumoren (PLEK) van het AMC, ik heb daar 3,5 jaar gewerkt in de zorg voor volwassenen die als kind kanker hebben gehad.

Doordat ik daar mensen zag en leerde kennen met verschillende soorten medische problemen, maar ook mensen die verschillende stadia van hun leven doorliepen en bijvoorbeeld kinderen kregen of juist opnieuw ziek werden, viel bij mij het kwartje. Ik word huisarts!

Vanaf de eerste dag dat ik begonnen ben aan de huisartsenopleiding heb ik geen moment spijt gehad. Welke dokter kent van een familie nou zowel opa- en oma als de kleinkinderen? Dat, de laagdrempeligheid van de huisartsenzorg en de afwisseling van ‘kleine kwaaltjes’ en het begeleiden van mensen die grote gezondheidsproblemen hebben, maken voor mij het huisartsenvak zo mooi.

Naast huisarts ben ik moeder van vier kinderen dus zijn mijn vrije dagen  wel gevuld. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, ik heb een voorliefde voor handbal, ik schaats graag maar veel te weinig en ik dwing mezelf af en toe om naar de sportschool te gaan. Verder zeil ik als ik maar even tijd vind en kampeer ik graag.

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Arcanum

Werkdagen: Woensdag.