Anne In der Maur

Anne In der Maur

Als huisarts is geen dag voor mij hetzelfde. De menselijke kant en de diversiteit maken het voor mij zo’n bijzonder vak.  Als aanspreekpunt voor je patiënten bouw je een langdurige relatie op. Je begeleidt patiënten door verschillende fases van hun leven en probeert samen met hen tot een juiste beslissing of behandeling te komen. Als huisarts kijk ik niet alleen naar de klacht of de ziekte, maar vooral ook naar wie er tegenover me zit.

Na mijn artsexamen werkte ik op de Eerste Hulp en later op de afdelingen Interne Geneeskunde, Maag-Darm-Leverziekten en Oncologie.In 2016 rondde ik de huisartsenopleiding af waarna ik als waarnemer in diverse praktijken werkte. Een leerzame periode, maar altijd van korte duur. Ik miste de verbinding en verdieping met mijn patiënten, die het vak voor mij interessant en uitdagend maken.

Ik werk sinds december 2018 als vaste dokter in huisartsenpraktijk Van Kooten. Ik verricht graag kleine chirurgische ingrepen, daarnaast zijn mijn interessegebieden de chronische en palliatieve zorg.

Ik woon in Utrecht. In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in met mijn racefiets of maak ik een reis naar een niet alledaagse bestemming.

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Arcanum

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag.

Door een hersenschudding is dokter In der Maur tot januari afwezig.
Zij wordt waargenomen door dokter Van Mourik.