Sanne van den Munckhof

Sanne van den Munckhof

Eind januari 2020 ben ik afgestudeerd in Nijmegen en begonnen als huisarts in de regio Utrecht. Het mooiste van het vak vind ik dat je de mensen leert kennen en voor een langere tijd kunt begeleiden. Ik werk graag in een vast team. Daarom vind ik het fijn om een aantal maanden in het team van Van Kooten & Van Eekert te werken, vanwege het zwangerschapsverlof van Suzanne Stans (september t/m december 2020).

Het spreekt mij aan dat er zoveel jonge gezinnen in de wijk wonen. Ik werk graag met kinderen. Ik vind het belangrijk dat patiënten ervaren dat je alles kan vertellen en vragen aan een huisarts. Ik wil een huisarts zijn waarbij patiënten zich op hun gemak voelen. Iemand die samen met de patiënt zoekt naar een passend plan als antwoord op de hulpvraag.

Voordat ik ben begonnen aan de huisartsopleiding heb ik gewerkt als arts-assistent neurologie. Daarvoor heb ik een jaar in het onderwijs gewerkt bij de opleiding geneeskunde in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik actief. Ik ga graag windsurfen, zeilen, skiën, tennissen, fietsen en wandelen…het liefst samen met mijn gezin, vrienden of familie. Ik woon in De Bilt met mijn vriend en ons zoontje Sebas (1 jaar).