Vivienne Westerling

Vivienne Westerling

Als huisarts vind ik het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en mij in vertrouwen nemen. Ik denk graag met hen mee en probeer goed te luisteren naar hun klacht en vooral naar de vraag achter die klacht. Ook ben ik geïnteresseerd in de persoon die tegenover mij zit.

Tijdens mijn studie geneeskunde had het huisartsenvak mijn aandacht omdat het zo afwisselend is. Geen dag of consult is hetzelfde. De diversiteit van het vak spreekt mij dan ook erg aan.

Binnen het huisartsenvak heb ik mij gespecialiseerd in het uitvoeren van sterilisatie bij mannen. Daarnaast heb ik mij in de afgelopen jaren verdiept in stervensbegeleiding. Ook houd ik mij graag bezig met kleine chirurgische ingrepen en gynaecologische verrichtingen.

Voordat ik als huisarts ging werken heb ik gewerkt als arts op de Afdeling Cardiologie, de Longafdeling, Spoedeisende Hulp en de Psychiatrische Afdeling van het ziekenhuis. Daarna heb ik jaren gewerkt in een praktijk in Amersfoort-Zuid. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn 3 zonen. Wij wonen in Amersfoort.

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Arcanum

Werkdagen: maandag- woensdag- en donderdagochtend en vrijdag