Suzanne Stans

Suzanne Stans

Suzanne Stans

“Vanaf het moment dat ik tijdens mijn opleiding in aanraking kwam met huisartsgeneeskunde wist ik: dit past bij mij. Hoewel het werk in het ziekenhuis mij ook goed beviel, merkte ik dat ik geen echte specialist wilde zijn. Wat mij aanspreekt in huisarts zijn is de grote variatie in het werk. Geen dag is hetzelfde. Als huisarts loop je een tijdje met iemand mee. Je leert de patiënt en zijn familie kennen en bent een vertrouwenspersoon. Een goede huisarts geeft tijd en aandacht, heeft inlevingsvermogen, oordeelt niet en is kundig en up- to-date. Zo’n huisarts wil ik zijn.
Ik heb in Utrecht gestudeerd, zowel de geneeskunde- als de huisartsenopleiding. Na mijn studie geneeskunde heb ik bewust eerst ervaring op gedaan als arts-assistent op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Met kindergeneeskunde en dermatologie heb ik altijd affiniteit gehad. Daarnaast verricht ik graag kleine chirurgische ingrepen.

Als ik de tijd heb kunnen nemen voor patiënten en mensen heb kunnen helpen ga ik voldaan naar huis. Ik woon samen met mijn vriend en dochters in Soest. Ik sport veel in mijn vrije tijd. Sinds mijn jeugd speel ik korfbal. Daarnaast houd ik van hardlopen, tennis, bootcamp en spinning. Ik fotografeer en kijk graag naar series en films.”

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Heideweg

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag