Letty Marree

Letty Marree

Voordat ik bij Huisartsenpraktijk Vathorst ben gaan werken als POH-GGZ heb ik als psycholoog ervaring opgedaan in een ziekenhuis (afdeling medische psychologie) en binnen de basis- en specialistische gezondheidszorg. Naast mijn werkzaamheden bij de praktijk ben ik ook werkzaam als sportpsycholoog en begeleid ik diverse sportteams, individuele sporters en ouders van kinderen die aan (top)sport doen.

De verscheidenheid aan mensen, de levensfase waarin zij zitten en de daarbij behorende uiteenlopende hulpvragen vind ik erg leuk aan dit vak. Ik zie het als mijn taak om, vaak samen met de patiënt, op maat gemaakte hulp te bieden. Alhoewel mijn vak gericht is op het mentale gedeelte van het welzijn van de mens vind ik het juist belangrijk om ook de lichamelijke component mee te nemen. De korte lijntjes met de huisartsen in de praktijk zijn erg prettig en zie ik als een voordeel om de patiënt zo goed mogelijk bij te staan. Daarnaast is het fijn om samen te werken met instellingen buiten de huisartsenpraktijk zoals een psychosomatisch fysiotherapeut of haptotherapeut. Het belangrijkste is dat de zorg voor de patiënt zo goed mogelijk verloopt.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Om te ontspannen wandel ik met mijn honden, werk ik graag in de tuin en doe ik aan diverse sporten.

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Heideweg

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag