Wieke van Bussel

Wieke van Bussel

Halverwege 2019 heb ik mijn studie als huisarts afgerond in Eindhoven aan de Universiteit Maastricht. Sinds februari 2020 ben ik aan de slag gegaan bij Huisartsenpraktijk Vathorst.

Tijdens mijn basisstudie geneeskunde in Leuven ontdekte ik al vrij snel dat het huisartsenvak mij goed ligt. Daarna heb ik nog wel twee jaar als basisarts gewerkt, op de afdeling interne geneeskunde en chirurgie, voor ik met de huisartsenopleiding startte; ervaringen die nu nog mooi van pas komen.

De veelzijdigheid van het vak als huisarts spreekt me erg aan. Geen dag is hetzelfde; met verschillende soorten problematiek en met patiënten in alle leeftijdsgroepen. Het ene moment een goed gesprek en dan weer een chirurgische ingreep. Ik bied daarbij graag de zorg die past bij de persoon die voor me zit. Het samenwerken met collega’s en andere disciplines vind ik gezellig en leerzaam.

Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen. In mijn vrije tijd speel ik graag volleybal of bak ik een lekkere taart.

Vestiging & Werkdagen

Vestiging: Heideweg

Werkdagen: woensdag en vrijdag