Hatice Colak

Hatice Colak

‘Zorgverleners ontlasten van managementwerkzaamheden is mijn werk, zo kunnen zij zich focussen op patiëntenzorg’

Sinds 01-02-2007 werk ik bij Huisartsenpraktijk Vathorst. Ik ben gestart als doktersassistente in de Portocabine aan de Oude Veenweg in Hooglanderveen. Samen met de praktijkhouders ben ik mij steeds meer gaan bezighouden met het organiseren van de eerstelijnszorg in Vathorst & Hooglanderveen. Zo ben ik intern doorgegroeid als praktijkmanager en heb ik de opleidingen HBO- management en Post HBO praktijkmanagement in de Huisartsenzorg met succes afgerond.

Net zoals de zorgverleners staat voor mij de patiënt centraal! Ik zorg ervoor dat er een match is tussen zorgvraag en zorgaanbod. Ook heb ik een bijdrage geleverd aan de bouw van Medisch Centrum Vathorst en Gezondheidscentrum Heideweg. Ik haal voldoening uit mijn werk als mijn collega’s prettig hun werk hebben kunnen doen en mijn doelen van de dag behaald zijn.

Samen met mijn team huisartsen, doktersassistenten, praktijkverpleegkundigen, POH-GGZ en POH- JGGZ leveren wij eerstelijns Huisartsenzorg en staan wij klaar om u van dienst te kunnen zijn.

In mijn vrije tijd verricht ik divers vrijwilligerswerk. Ik heb o.a. een stichting opgericht waar ik bestuurder van ben, om mijn medemens in ‘nood’ te helpen. Ook organiseer ik educatieve bijeenkomsten. Daarnaast ben ik een actief ouder op de scholen van mijn kinderen. Kortom ik hou niet van stil zitten. Mijn ontspanning haal ik uit mijn familie, vrienden, wandelen en veel lezen.